Ξενώνας Aphrodite's Inn - Καλάβρυτα
     
Ελληνικά English
 
 
 

Προσφορές ξενοδοχείων στα Καλάβρυτα

Καλαβρύτων Γη - Παραδοσιακά προϊόντα

Ξενώνας Φαραγγι - Ζαχλωρού Καλαβρύτων

 

 

 

Μίχα - Τσαπουρνιά

Είναι δύο πολύ μικρά χωριά που απέχουν μεταξύ τους πολύ μικρή απόσταση. Για να φτάσετε εκεί θα ακολουθήσετε τον επαρχιακό δρόμο Πάτρας - Καλαβρύτων, μέσω Χαλανδρίτσας. Μετά το χωριό Κομπηγάδι και πριν φτάσετε στη Βλασία θα στρίψετε δεξιά και θα ακολουθήσετε μια πολύ γραφική διαδρομή μέσα σε πυκνό δάσος από έλατα. Σε 2 χλμ. περίπου θα συναντήσετε τα χωριά Μίχα και Τσαπουρνιά.

Καλάβρυτα: Μίχα - Τσαπουρνιά Καλάβρυτα: Μίχα - Τσαπουρνιά
Καλάβρυτα: Μίχα - Τσαπουρνιά
Καλάβρυτα: Μιχα -  ΤσαπουρνιάΚαλάβρυτα: Μίχα - Τσαπουρνιά Καλάβρυτα: Μίχα - Τσαπουρνιά


Καλάβρυτα: Μίχα - Τσαπουρνιά

Οι μόνιμοι κάτοικοι των χωριών αυτών είναι ελάχιστοι έως ανύπαρκτοι. Και τα δύο όμως χωριά αποτελούν δημοφιλή χειμερινό αλλά και καλοκαιρινό προορισμό για πολλούς επισκέπτες, καθώς είναι χτισμένα μέσα σε πυκνό ελατόδασος κα η φυσική τους ομορφιά είναι ασυναγώνιστη. Η περιοχή έχει χαρακτηριστεί ως προστατευόμενη περιοχή Natura. Ο επισκέπτης θα βρει αρκετούς παραδοσιακούς ξενώνες και ενοικιαζόμενα δωμάτια που προσφέρουν όλες τις ανέσεις τόσο τους χειμερινούς όσο και τους καλοκαιρινούς μήνες, αλλά και αρκετές παραδοσιακές ταβέρνες και εστιατόρια, όπου θα δοκιμάσει τοπικά πιάτα και προϊόντα που θα του μείνουν αξέχαστα.

Σε μικρή απόσταση από το Μίχα βρίσκεται ο Αρχαιολογικός χώρος του Αρχαίου Λεοντίου. Η περιοχή προσφέρεται επίσης για πεζοπορία και ορειβασία καθώς βρίσκεται πολύ κοντά στον Ωλενό, αλλά και στη Μεγάλη και Μικρή Μουγγίλα.

[Πίσω]

Καλάβρυτα: Το Όνειρο της Ζαχλωρούς

Georgios V Chalet στα Καλάβρυτα

Τουριστικός Οδηγός για το Διακοπτό (Διακοφτό)

Νέο Portal για την Πάτρα

Περιστέρα - Καλάβρυτα

 

Επιστροφή στην Αρχή
Top

www.ekalavrita.gr

 

© Copyright 2008 – 2013, All Rights Reserved