Ξενώνας Aphrodite's Inn - Καλάβρυτα
     
Ελληνικά English
 
 
 

Προσφορές ξενοδοχείων στα Καλάβρυτα

Καλαβρύτων Γη - Παραδοσιακά προϊόντα

Ξενώνας Φαραγγι - Ζαχλωρού Καλαβρύτων

 

 

 

To νέο «πρόσωπο» του Snow Park στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων

Οι εργασίες για την βελτίωση του πάρκου για τη νέα σεζόν 2013 - 2014, ολοκληρώθηκαν και η δουλειά που έγινε αντανακλά τη σοβαρότητα και την υπευθυνότητα της διοίκησης του Χιονοδρομικού Κέντρου, για αναβαθμισμένες υπηρεσίες με σύγχρονες μεθόδους, φιλικές προς το βουνό και προς όλους όσους επιλέγουν τον Χελμό για την αναψυχή, τη διασκέδαση και την άθλησή τους (πηγή happyweek.gr).

Συγκεκριμένα οι εργασίες που έγιναν είναι οι εξής:

Διεύρυνση του Πάρκου προς τα δυτικά:
Ο αναβατήρας «Ηρακλής» μετακινήθηκε κατά 20 περιπου μέτρα, διευρύνοντας σημαντικά το πάρκο προς την πλευρά της «Θέτιδας». Ο τερματικός σταθμός του ίδιου αναβατήρα μεταφέρθηκε κατά 20 περιπου μέτρα προς τα πάνω, εκμηδενίζοντας πρακτικά την απόσταση που έχουν να διανύσουν οι φίλοι του πάρκου περπατώντας προκειμένου να βρεθούν στην αφετηρία του. Το πάρκο έγινε μεγαλύτερο με προοπτικές για καινούρια runs, διαδρομές και πίστες για κόλπα.
Οι φίλοι του snow park κερδίζουν κόπο και χρόνο, αφού φτάνουν γρηγορότερα και χωρίς κόπο στην κορυφή του πάρκου - η αναμονή στον αναβατήρα «Ηρακλής» είναι ελάχιστη εως μηδαμινή. Παράλληλα λιγοστεύει η ουρά στον αναβατήρα «Θέτις», αφού ο κόσμος του πάρκου θα χρησιμοποιεί πλέον και τον «Ηρακλή». Η ροη του κόσμου γίνεται γρηγορότερη και περισσότερη, με αποτέλεσμα να είναι ευχαριστημένοι οι φίλοι του πάρκου, αφού θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν τουλάχιστον τις διπλάσιες κατεβασιές.

Νέα από χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων

Χωματουργικά:
Πραγματοποιήθηκαν χωματουργικές εργασίες για την καινούρια θέση του Air Bag, που είναι στην είσοδο του πάρκου αριστερά.
Επίσης έγιναν εργασίες σε υφιστάμενες υποδομές, με σκοπό:
- Την ευκολότερη πρόσβαση προς το kicker, το in-run που θα είναι μεγαλύτερο και πιο άνετο.
- Το ευκολότερο χτίσιμο των kicker.
- Την ευκολότερη τοποθέτηση χιονιού για μεγαλύτερο landing.

Παραγγελία καινούριων obstacles:
Επίσης, το πάρκο θα διαθέτει καινούρια obstacles. Αυτό σημαίνει ποικιλία (όχι κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια) αλλά και περισσότερες επιλογές για τους αναβάτες!

Νέα από χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων

Βασίλης Παπακωνσταντίνου στη Δάφνη Καλαβρύτων

Στη Δάφνη Καλαβρύτων ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου

Στην Δάφνη Καλαβρύτων θα βρεθεί ο αιώνιος έφηβος Βασίλης Παπακωνσταντίνου στις 26 Ιουλίου 2013 στο 1ο Green River Music στα πλαίσια των σαράντα χρόνων στο τραγούδι που συμπληρώνει φέτος ο αγαπημένος τραγουδιστής
Το 1ο Green River Music θα πραγματοποιηθεί στον ποταμό Λάδωνα στην περιοχή Δάφνης Καλαβρύτων στις 26, 27 και 28 Ιουλίου με πολλά μουσικά ονόματα και πολλές εκπλήξεις.

 

 

Kalavrita DH Race 2012

Αγώνας Downhill στα Καλάβρυτα

 

Εγκαινιάζουμε την καινούρια μας πίστα downhill με έναν αγώνα, σε ένα από τα ομορφότερα και ψηλότερα βουνά της Ελλάδος, το Χελμό, που βρίσκεται στη βόρεια Πελοπόννησο.
Μια διαδρομή μέσα στα έλατα με έντονο φυσικό πλούτο και τεχνικά κομμάτια, που δε θα αφήσει κανέναν ασυγκίνητο...

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 14 και 15 Ιουλίου , σε συνεργασία με το Δήμο Καλαβρύτων & το Κέντρο Παιδιού Νεολαίας και Άθλησης, ξεκινώντας από την περιοχή "κάστρο" και με υψομετρική διαφορά περίπου 800μ θα καταλήξει στην περιοχή "Σκεντζαιϊκα".

2,8χλμ με αρκετή κλίση, μεγάλα berms, τεχνικά περάσματα, ταχύτητα, ρίζες και βράχια, συνδυάζονται κατάλληλα και δημιουργούν ένα σωστό downhill μονοπάτι.

Μια προσπάθεια δυο χρόνων, που παίρνει μορφή μετά από πολύ κόπο, μελέτη και με τον καλύτερο δυνατό (πάντα) τρόπο.

5 κατηγορίες ανοιχτής συμμετοχής:

1. Κατηγορία DH ανδρών
2. Κατηγορία DH Masters
3. Κατηγορία DH γυναικών
4. Κατηγορία DH Junior
5. Κατηγορία DH Hardtail

Κόστος συμμετοχής 20 ευρώ

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνουν Σάββατο 14 Ιουλίου μετά τις 18:00 στην πόλη των Καλαβρύτων και Κυριακή 15 Ιουλίου πριν τον αγώνα.

Για την κατηγορία junior θα πρέπει οι αθλητές να προσκομίσουν υπεύθυνη δήλωση από τους γονείς τους, για την άδεια συμμετοχής τους στον αγώνα.

Για περισσότερες πληροφορίες για ξεναδοχεία και καταλύματα και για οτιδήποτε χρειαστείτε σχετικά με την διαμονή σας, απευθύνεστε στο Kalavrita Mountain Travel στο τηλέφωνο 26920-23050


[Πίσω]

Καλάβρυτα: Το Όνειρο της Ζαχλωρούς

Georgios V Chalet στα Καλάβρυτα

Τουριστικός Οδηγός για το Διακοπτό (Διακοφτό)

Νέο Portal για την Πάτρα

Περιστέρα - Καλάβρυτα

 

Επιστροφή στην Αρχή
Top

www.ekalavrita.gr

 

© Copyright 2008 – 2013, All Rights Reserved